background

Дървен поднос и чаши за чай декупаж - "Коледна приказка"

Коледна приказка ръчно направен дървен поднос декупаж Коледна приказка

Дървен поднос и комплект чаши за чай декупаж - "Коледна приказка" (Цена за цял комплект - 46 лева)

      Дървен поднос и комплект чаши за чай - декупаж "Коледна приказка" се състои от дървен поднос, чаши за чай и чинийки към тях изработени с декопажна техника. Съдържанието на комплекта е по Ваш избор. Материалът, от който е изработен подноса е бяло дърво.Декорацията на подноса е направена с декопажна техника. Постигането на напукващ ефект става благодарение на едностепенен напукващ медиум (кракле медиум), който е поставен между двата цвята акрилна боя. Отпечатването на изображенията на подноса и чинийките е постигнато със декупажна салфетка и със специално лепило. За постигане на блясък и за пълно запечатване на изображенията е поставен финиш лак. Блестящата украса от блестящи капчиси е направена с глитер (брукат). Използваната техника и материали са напълно безвредни и позволяват да бъдат използвани всекидневно и измивани многократно.
      Вие избирате цветовата гама и изображението на подноса и декорацията на комплекта чаши.
      Това е идеален подарък за Коледни презници, за Вашите близки или приятели, поднасящ свежо настроение за Вашия празник. Вие избирате мотива на декорацията
      Продуктът не е в наличност. Можете да поръчате изработката на отделни елементи от комплекта.
      При поръчка изработването му отнема от 2 до 3 дни. Подробности по поръчката се уточняват по телефон, скайп и електронна поща..       Можете да поръчате и отделни артикули от подаръчния комплект както следва:
      Цена за поднос: 28 лв.
      Цена за чаша: 10 лв.

Наши партньори:

  • недвижими имоти