background

Ръчно рисувани стъклени чаши за бяло вино - "Оренда"

ръчно рисувани стъклени чаши за бяло вино за подарък - Оренда "Оренда"

Ръчно рисувани стъклени чаши за бяло вино - "Оренда"

      Ръчно рисувани стъклени чаши за бяло вино. За изработката на чашите е използван заскрежен ефект, който се постига чрез нанасяне на материща боя на водна основа. За запечатване на изображението и придаване на блясък, чашите са изпечени във фурна на 160 градуса за 30. минути. Тази манипулация позволява ежедневно да се ползват чашите и да се измиват без да се наруши цялостта на изпображението. Символите са изрисувани със златен и черен контур, след което са запълнени със златиста боя на солвентна основа. Използваните мотиви са взаимствани от древните символи "Оренда", като могат да бъдат изработени и с други такива.
      Може да поръчате различен брой чаши. Изображението също може да е различно от предложеното. Вашите желания и предпочитания могат да бъдат реализирани и да се поглезите със страхотен сервиз за бяло вино и шампанско, който ще впечатли Вашите приятели.
      Препоръчително е чашите да НЕ се мие в миялна машина.
      Вие избирате рисунката и цветовата гама.
      Продуктът не е в наличност. При поръчка изработването му отнема от 2 до 3 дни. Подробности по поръчката се уточняват по телефон, скайп и електронна поща.
      Може да поръчате артикулите по отделно или в комплект на следната цена:
      Чаши комплект от (6 бр.) – 65 лв.
      Чаша (1 бр.) – 12 лв.

Наши партньори:

  • недвижими имоти