background

Чаши за червено вино - "Буквички"

чаши за червено вино за подарък или за Вашия дом - Буквички "Буквички"

Стъклени чаши за червено вино - "Буквички" (Цена ..... лева за брой)

      Стъклени чаши за червено вино, рамер ХХL за Вашата трапеза или за подарък на Вашите близки. Използваните боя са на солветна основа, което позволява тяхоното трайно запечатване върху стъклото. Използваните цветова са основно нюанси на сив и черен цвят както и контур за очертаване на вътрешните елементи. Можете да изберете рисуването на различни рисунки или вид на чашата (примерно мотива седи чудесно на чаши за вино, гарафа или стъклен свещник). За пълното запечатване на боите е използван финиш лак, който запечатва трайно използваните бой, което позволява чашата да бъде мита и използвана многократно без това да повреди рисунката.
      Това е идеален подарък за Вашите близки или приятели, поднасящ свежо настроение за Вашия празник и уникален, благодарение на персонализирането и запечатването на най-хубавите мигове върху Вашия подарък. Вие избирате мотива на декорацията.
      Препоръчително е чашите да НЕ се мият в миялна машина.
      Вие избирате цветовата гама.
      Продуктът не е в наличност. При поръчка изработването му отнема от 2 до 3 дни. Подробности по поръчката се уточняват по телефон, скайп и електронна поща.
      Може да поръчате артикулите по отделно на следната цена:
      Чаша (1 бр.) – .....00 лв.

Наши партньори:

  • недвижими имоти