background

Чаши за бяло вино - "Фризьорката и ловеца"

чаши за бяло вино за подарък или за Вашия дом Фризьорката и ловеца "Фризюорката и ловеца"

Тематични стъклени чаши за бяло вино - "Фризьорката и ловеца"

      Стъклени чаши за бяло вино направени според индивидуална поръчка с тематика фризьорка и ловец. Изображенията са изрисувани с черен и сребрист контур, като за някой от елементите са използвани контури съдържащи бъркатни частици за придаване на допълнителен ефект и елегантност на чашите. Елементи от изображенията са запълнени с боя придаваща заскрежен ефект, което е направено с цел да изпъкне самият образ. Можете да изберете рисуването на различни рисунки или вид на чашата (мотивът седи чудесно на чаши за червено вино, гарафа или желан от Вас предмет за декорация). За запечатване на изображението и придаване на блясък, чашите са изпечени във фурна на 160 градуса за 30. минути.
      Препоръчително е чашите да НЕ се мият в миялна машина.
      Може да поръчате различен брой чаши. Изображението също може да е различно от предложеното. Вашите желания и предпочитания могат да бъдат реализирани и да се поглезите със страхотен сервиз за бяло вино и шампанско, който ще впечатли Вашите приятели.
      Продуктът не е в наличност. При поръчка изработването му отнема от 2 до 3 дни. Подробности по поръчката се уточняват по телефон, скайп и електронна поща.
      Може да поръчате артикулите по отделно на следната цена:
      Чаша (1 бр.) – 12.00 лв.

Наши партньори:

  • недвижими имоти